TYÖNANTAJAKSI.fi
Apua työntekijän palkkaukseen - Ilmaiseksi

Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on suuri askel yrittäjälle, mutta pieni askel lakimiehelle. Täyttämällä kaavakkeen saat ilmaiset lakimiehet auttamaan! Saat räätälöidyn työsopimuksen, kannattavuuslaskelmat, näytämme miten työsuojeluvelvoitteet hoidetaan, ja neuvomme myös, miten saat työsuhteen päätettyä laillisesti, jos kaikki ei mene niin kuin piti. Hinta on 0.00€!

ALOITA HETI

Kiitos Ilmoittautumisesta !

Palvellaksemme teitä paremmin, vastatkaa vielä seuraaviin kysymyksiin:

OK
Yrittäjä - Kuulostaako tutulta?

- Puhelin soi koko ajan, tekemistä on kaikille käsille, ja aika ei tunnu riittävän koskaan, eikä helpotusta ole luvassa, päinvastoin. Tiedät itsekin tarvitsevasi apua, tiedät myös että et ehdi perehtyä palkkauksen byrokratiaan ja paperisotaan.

- Harkitset jonain päivänä palkkaavasi työntekijöitä, mutta kaikki löytämäsi informaatio on joko käsittämätöntä jurismia, tai epäluotettavaa mutua. Tarvitset luotettavaa ja käytännönläheistä tietoa, tiiviisti esitettynä, mielellään henkilökohtaisesti.

- Haluat tietää, mitä työntekijä tulisi kaikkiaan maksamaan, palkan osaat arvioida, mutta entäs kaiken maailman TyEllit, MyEllit ja muut?

- Haaveilet vapaapäivistä silloin tällöin.

Ratkaisu

- Tunnemme riskitekijät ja sudenkuopat, ja kuinka ne vältetään. Juristimme neuvovat miten ehkäiset potentiaaliset katastrofit ennalta. Esittelemme erilaiset palkkausmallit ja kannustinjärjestelmät, ja tutkimme olisitko oikeutettu jonkinlaiseen rahalliseen tukeen, ja autamme sen hankkimisessa. Palkkaaminen on yrittäjälle aina riski, mutta avullamme eliminoit useimmat epävarmuustekijät pois.

- Teemme juuri teille räätälöidyn työsopimuksen, ja muut työntekijään liittyvät asiakirjat. Sinun ei tarvitse maksaa maltaita juristeille, me teemme sen ilmaiseksi!

- Saat kaiken palkkaamiseen tarvitsemasi tiedon kätevästi selkeänä kokonaisuutena.

Ilmoittaudu mukaan ja saat kaiken tämän - Eikä se maksa sinulle mitään

Haluatko mukaan?

Oletko yrittäjä tai toimit toiminimellä Uudellamaalla tai Lapissa ja sinulla ei vielä ole muita työntekijöitä kuin sinä itse?

Onko yrityksesi ollut toiminnassa vähintään kuusi kuukautta?

Jos vastasit kyllä ja kyllä, täytät edellytykset ja voit ottaa ilmaisen palvelun käyttöön!

Jos täytät edellytykset - ilmoittaudu mukaan!

Palvelusta on takuulla hyötyä kenelle tahansa pienyrittäjälle. Vaikka et juuri nyt olisi palkkaamassa ketään, osoittautuvat palvelussa kerryttämäsi taidot kullanarvoisiksi myöhemmin.

Myös yrittäjät, jotka eivät aio palkata ketään, saavat palvelusta konkreettisia neuvoja, joista on hyötyä silloin, kun yritys joskus myydään.

ALOITA HETI!

Usein esitetyt kysymykset


YHTEISTYÖSSÄ:
ME PALVELEMME TEITÄ.